Ben


Ben sim only biedt je de mogelijkheid om op een heel voordelige manier te bellen. Je kunt er al voor een paar euro per maand een abonnement afsluiten, om er op die manier voor te zorgen dat je met je eigen mobiele telefoon kunt bellen. Je maakt gebruik van het uitstekende netwerk van T-Mobile, terwijl je bij Ben sim only de prijzen van deze voordelige aanbieder betaalt.

Ben sim only abonnementen

Er bestaan vier verschillende Ben sim only abonnementen, waardoor je wat dat betreft meer dan voldoende keuze hebt. Je kunt er daarnaast natuurlijk voor kiezen om prepaid te gaan bellen en er op die manier zelfs voor te zorgen dat je nergens aan vast zit. Ook de Ben sim only abonnementen zijn heel voordelig, waardoor je over het algemeen het best af zal zijn met een maandelijkse hoeveelheid belminuten. Je kunt de prijzen gemakkelijk met elkaar vergelijken, om tot een goede keuze te komen. De verschillende abonnementen zijn Ben zuinig, Ben soms, Ben regelmatig en Ben vaak.

Bundel bij Ben sim only

De bundel van Ben sim only bestaat uit een aantal belminuten en een aantal sms’jes per maand. Daarnaast is het mogelijk om er bijvoorbeeld een extra sms-bundel bij af te sluiten, of ervoor te kiezen om een internetbundel te bestellen. Je kunt de totale bundel bij een Ben sim only abonnement wat dat betreft volledig zelf samenstellen. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om je bundel aan te passen en zo bijvoorbeeld minder per maand te gaan betalen, of juist meer te kunnen bellen.

Netwerk bij Ben sim only

Met een Ben sim only abonnement maak je gebruik van het netwerk van T-Mobile, waardoor je er op een eenvoudige manier voor kunt zorgen dat je altijd bereik hebt. Dit netwerk zit uitstekend in elkaar, waardoor je een lage prijs betaalt voor een uitstekende kwaliteit. Je kunt er met Ben sim only op die manier eenvoudig voor zorgen dat je altijd bereikbaar bent, terwijl je daar aan de andere kant maar een laag bedrag per maand voor hoeft te betalen.

Overstappen naar Ben sim only

Overstappen naar Ben sim only is heel eenvoudig, aangezien je er zelf eigenlijk niets voor hoeft te regelen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat men de verschillende handelingen graag voor je uit handen neemt. Zo is het gewoon mogelijk om je nummer te behouden en hoef je verder zelf geen lastige formulieren in te vullen. Het overstappen naar Ben sim only is heel eenvoudig, waardoor je er gemakkelijk voor kunt kiezen om voortaan minder per maand te gaan betalen.