Is een dual sim mogelijk bij een sim only abonnement?


In sommige gevallen kan het handig zijn als je een dual sim hebt bij je sim only abonnement. Je hebt dan een dubbele simkaart met 1 mobiel nummer. Het kan handig zijn als je bijvoorbeeld een vaste carkit hebt in de auto. Op deze manier hoef je niet elke keer van simkaart te wisselen. Een dual simkaart is niet leverbaar bij elk sim only abonnement, bekijk het tabel hieronder bij welke providers je een dual sim kan aanvragen.

Met een dual simkaart ben je niet op twee toestellen tegelijk bereikbaar. Het handigste is om een van de twee toestellen uit te zetten. Dit om storingen en wegvallende verbinding te voorkomen. Het meest voor de hand liggend is dat het laatste toestel wat zich aanmeldt op het netwerk bereikbaar is.

Provider Dual sim
KPN Ja, eenmalig € 34,-
T-Mobile Ja, eenmalig € 34,-
Vodafone Ja, eenmalig € 34,-

Wat is een dual sim

Dual sim is een Engelse vertaling van twee simkaarten. Providers bieden deze mogelijkheid aan zodat je gebruik kan maken van een abonnement met 2 simkaarten. Zoals je kan zien is het voor sim only abonnementen bij 3 providers mogelijk om een tweede simkaart aan te vragen.

Dual simkaart zakelijk gebruiken

De providers Telfort en Tele 2 bieden alleen de mogelijkheid voor dual sim bij zakelijke abonnementen. Om in aanmerking te komen voor een dergelijke dual simkaart advisreren wij je om contact op te nemen met een van deze providers.