Wat is een sim only?


Een “sim only” abonnement is een mobiel abonnement zonder mobiele telefoon. Doordat je geen mobiele telefoon erbij krijgt, krijg je een korting op de maandelijkse kosten.

Sim only werkt eigenlijk heel eenvoudig en het doet niets meer en niets minder dan dat de naam al aangeeft. Je krijgt alleen een sim, een simkaart. Je kunt die kaart in je huidige mobiele telefoon plaatsen, wanneer deze simlockvrij is. Vervolgens kun je bellen via de gunstige voorwaarden van je sim only aanbieder. Je kunt hier je sim only vergelijken om te bepalen of je voordelig genoeg belt, of om op zoek te gaan naar een interessante aanbieder. Zo kan ook jij voordelig sim only gaan bellen en maak je daarbij uiteraard gebruik van de beste 

Sim only aanbieders

Er zijn een groot aantal sim only aanbieders actief in Nederland, die je hier goed met elkaar kunt vergelijken, om een keuze te kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Hi, Ben, HollandsNieuwe, Tele2 of Telfort, maar kun je er ook voor kiezen om naar de voorwaarden van Youfone, Simyo en Simpel te kijken, of uiteindelijk een sim only abonnement af te sluiten bij de grote aanbieders als KPN, T-Mobile of Vodafone. Door de verschillende sim only abonnementen te vergelijken kun je komen tot de meest aantrekkelijke prijzen, waarmee je op een betrouwbaar netwerk kunt gaan bellen met je eigen telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *