KPN


Met een KPN sim only abonnement kun je op een zeer degelijke manier bellen, aangezien je gebruik gaat maken van het beste netwerk van Nederland. Daarnaast betaal je uiteraard een scherpe prijs per maand. Zo profiteer je met een KPN sim only abonnement eigenlijk van het beste van twee werelden en kun je bovendien gewoon gebruik blijven maken van de mobiele telefoon die je al hebt. Ook het overstappen is heel eenvoudig en gewoon mogelijk met nummerbehoud.

KPN sim only abonnementen

Er bestaan in principe twee verschillende KPN sim only abonnementen. Zo kun je aan de ene kant kiezen voor de Bel-SMS-Web abonnementen en heb je daarnaast de mogelijkheid om voor Bel-SMS te gaan. Uiteraard zit er in het eerste geval wel internet bij inbegrepen en dien je dit anders los af te rekenen. Je kunt de KPN sim only abonnementen afsluiten voor een periode van 1 of 2 jaar, waardoor je zelf bepaalt hoe lang je er minimaal aan vast wilt zitten.

Bundels bij KPN

Je kunt de bundel bij de KPN sim only abonnementen gewoon zelf samenstellen. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel belminuten en sms-berichten je per maand ontvangt. Daarnaast kun je er zelf een internetbundel aan toevoegen, of heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de KPN hotspots. Verder kun je er bijvoorbeeld extra sms’jes aan toevoegen, of kiezen voor een avondbundel. Op die manier zorg je er relatief eenvoudig voor dat het KPN sim only abonnement volledig aan je wensen zal voldoen. Zo kun je op een voordelige en prettige manier bellen met het beste netwerk van Nederland.

Netwerk bij KPN

Het netwerk dat je gebruikt met een KPN sim only abonnement moge natuurlijk duidelijk zijn. Het gaat om het netwerk van KPN, dat op een uitstekende manier in elkaar zit. Het is niet voor niets dat ook een aantal andere aanbieders van sim only abonnementen gebruik maken van dit netwerk. Je weet met een KPN sim only abonnement in ieder geval zeker dat je altijd goed bereikbaar bent. In combinatie met de relatief lage kosten van de abonnementen zorg je er op die manier voor dat je overal gebruik kunt maken van je mobiele telefoon en desgewenst ook het mobiele internet.

Overstappen naar een sim only van KPN

Overstappen naar een KPN sim only abonnement is heel eenvoudig, aangezien men ervoor zal zorgen dat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Zo zal men ervoor zorgen dat je nummer netjes behouden blijft en dat je ook je oude abonnement zelf niet op hoeft te zetten. Het is wel van belang om ervoor te zorgen dat je minimaal 2 maanden van tevoren aangeeft dat je over wilt gaan stappen, zodat men de tijd heeft om alles goed te regelen. Zo kun je gemakkelijk een KPN sim only abonnement afsluiten en ga je voortaan een stuk minder per maand betalen.